Länkar & Cookies

Cookies

Personuppgifter

De personuppgifter exempelvis namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer, som lämnas i samband med beställning av resa, förfrågan om resa eller andra tjänster på poseidontravel.se kommer att behandlas av Poseidon Travel och i förekommande fall av våra samarbetspartners inom resebranschen, t ex flygbolag och hotell. Poseidon Travel hanterar alla personuppgifter som lämnas i enlighet med personuppgiftslagen (PUL).

Uppgifterna behandlas för att vi ska kunna ge information, erbjudanden och service rörande reseförfrågningar och andra förfrågningar (såsom t ex beställning av nyhetsbrev eller kataloger) via e-mail, telefon och postala utskick.

Genom att personuppgifter lämnas enligt ovan godkänns också att personuppgifterna behandlas för de angivna ändamålen.

Ansvarig för personuppgifterna är Poseidon Travel AB. Den som önskar information om vilka uppgifter som finns registrerade kan skriftligen ansöka om detta på nedanstående adress.

Poseidon Travel AB, Kajpromenaden 22, 252 67 Helsingborg

Om cookies

Cookies används för att kunna ge webbplatsbesökare bättre service. En del cookies används för att samla statistik om trafiken på webbplatsen.

I vissa funktioner på poseidontravel.se används s.k sessioncookies. Det innebär att under tiden besökaren är inne på en webbsida, skickas cookies mellan besökarens dator och servern för att kunna koppla information, ex vilka förinställningar besökaren har valt på webbsidan. Denna typ av cookie används enbart för att funktionerna på poseidontravel.se skall fungera. Den ger oss ingen information om dig som användare och den kan inte heller förmedla några virus till dig.

Sessionscookies lagras inte permanent på besökarens dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare.

Print Friendly