Reseförsäkring

Gouda Reseförsäkring

Vi har valt att samarbeta med Gouda Reseförsäkring som är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige. Gjensidige har försäkrat liv, hälsa och andra värden sedan 1816. I Sverige är Gouda en av de ledande aktörerna på marknaden för såväl privat- som tjänstereseförsäkringar.

Koncernen blidades 1924 och försäkrar idag mer än 2 miljoner resenärer per år. I utbudet finns även försäkringar anpassade för studier och arbete utomlands, liksom sjuk- och olycksfallsförsäkring för utländska besökare samt avbeställningsförsäkring.

Goudas ambition är att erbjuda den svenska marknaden de mest omfattande och prisvärda reseförsäkringsprodukterna, vilket ger trygghet för såväl privatpersoner som grupper och affärsresenärer.

Vi är stolta över att kunder återkommer till oss resa efter resa och lika stolta är vi över att så många resebyråer och försäkringsmäklare valt att samarbete med Gouda – idag närmare 350 stycken.

 

Avbeställningsförsäkring

I samband med att du köper din resa är det alltid bra att teckna en avbeställningsförsäkring så att du kan få dina pengar tillbaka om något plötsligt och oförutsett händer som hindrar dig från att resa. Med Goudas Avbeställningsförsäkring kan du försäkra dina flygbiljetter, kryssningen i Medelhavet eller hyran av din segelbåt. Du väljer helt själv!

Goudas Avbeställningsförsäkring försäkrar dina resekostnader och gäller helt utan självrisk. Försäkringen tecknas och betalas i samband med handpenning. Försäkringen kostar 5% i grundpremie. Tillval för Resans Syfte (6%) är en valmöjlighet om man önskar utöka sitt skydd.

 

Reseförsäkring

Varför ska du köpa en reseförsäkring när du redan har ett reseskydd i din hemförsäkring och kanske betalar med kort? Det finns många skäl, t.ex. att det mesta som händer på resmålet understiger självrisken i hemförsäkringens reseskydd. Men med Goudas “Komplement till hemförsäkringen” får du ersättning från första kronan – helt utan självrisk.

 

Goudas “Komplement till hemförsäkringen”

Goudas “Komplement till hemförsäkringen” är speciellt utformad för att komplettera din hemförsäkrings reseskydd. Det kan vara både svårt och dyrt att få hjälp om du skulle bli sjuk, bestulen eller om något annat otrevligt händer.

 

Goudas heltäckande “reseförsäkring”

För dig som inte har någon hemförsäkring, inte har ett reseskydd i din hemförsäkring eller om du ska vara borta i mer än 45 dagar. Ger ersättning exempelvis vid akuta sjukdomar, olycksfall, flyg- och bagageförsening.

 

Länkar

Beräkna premie