Betala din resa

Onlinebetalning – Läs detta först!

Här kan du tryggt och, utan avgifter, betala din resa med kontokorten VISA och MasterCard/Eurocard.

Fyll i dina uppgifter nedan, ange Fakturanummer – endast 5 siffror, ingen text, och klicka på “Skicka”.

  • OBS Använd aldrig “backa knappen” i din webläsare, utan fullfölj betalningen. Om du av misstag använt “backa knappen” så kan du inte göra ett nytt försök med samma faktura nummer. Se nedan för alternativ.
  • Börja i så fall om från början och då ange ett annat fakturanummer tex 99 på slutet. I fältet Övriga kommentarer kan ni ange det korrekta fakturanummret. I samma fält kan ni även skriva text tex “avser del av faktura” när ni delar upp fakturan på flera olika betalare.
  • Om du inte kommer vidare är det bättre att ni ringer oss på kontorstid så kan vi dra beloppet i vår kortterminal. Alternativt börja om från början och då ange ett annat fakturanummer tex 99 på slutet.
  • I fältet Övriga kommentarer kan ni ange det korrekta fakturanummret. I samma fält kan ni även skriva text tex “avser del av faktura” när ni delar upp fakturan på flera olika betalare.

DIBS är en betalväxel – En betalväxel är ett företag som är uppkopplat till många olika betalsätt och betalningsförmedlare. Allt sker genom en säker anslutning och ett säkert system som uppfyller alla internationella säkerhetskrav. DIBS är certifierade enligt säkerhetsstandarden PCI DSS sedan 2005.