Destinationer i hela världen

Destinationer i hela världen

Många tänker kanske främst på Medelhavet eller Karibien när man talar om kryssning, men faktum är att det går kryssningsfartyg på alla världens hav. För dig som främst vill se nya delar av världen så finns det många destinationer att fundera på. Kontakta oss så lämnar vi ett personligt förslag på en kryssning i del av världen som du vill upptäcka.

De flesta kryssningar till Alaska utgår från Seattle eller Vancouver till Anchorage eller omvänd riktning. Före eller efter kryssningen erbjuder vi färdiga upplevelsepaket i Alaskas vildmark på 3-5 dagar. Vi kryssar bla med Princess, Silversea och Celebrity Cruises.

Läs mer här

Även om Australien och Nya Zealand ligger på andra sidan jordklotet så känner man sig mycket välkommen efter en lång resa! Du kommer att mötas av stor gästfrihet och en avslappnad livsstil. Kombinera gärna med en kryssning mellan dessa länder och en landarrangemang före/efter kryssningen. Vi hjälper dig med att planera och boka in hela resan. Vi kryssar bl.a. med Silversea, Azamara, Celebrity, Princess och Royal Caribbean.

Läs mer här

Exotiska och spännande länder inklusive Singapore, Thailand, Vietnam, Hongkong, Kina och Japan. Idealiskt att upptäcka från ett kryssningsfartyg med långa stopp, under 10-14 dagar. Vi besöker några av världens äldsta kulturer, med unik natur, kultur och historia.

Kryssa med Silversea, Azamara, Celebrity eller Princess.

Läs mer här

Vem har inte drömt om Söderhavet öar och laguner? 1000-tals öar från Hawaii och Fidji till Tahiti och Franska Polynesien lockar med sitt klimat och vänliga befolkning. Starta kryssningen från Los Angeles och ut till Hawaii eller vidare till Söderhavet, eller flyg direkt till Tahiti och kryssa bland Sällskapsöarna såsom Moorea, Raiatea och Bora Bora. Kombinera med Australien eller Nya Zeeland, vi kan Söderhavet!

Kryssa med Silversea, Azamara, Princess eller Paul Gaugin Cruises.

Läs mer här

Denna kontinent är som den bästa mixen av Latinamerika och Västindien med alla färger, exotism, sensualism, historia och äventyr.

Besök Rio de Janeiro’s stränder och Machu Picchu, staden i Anderna, fascineras av Iguazu’s vattenfall i Amazonas och runda Kap Horn med kurs mot Valparaiso i Chile. Typiska kryssningar mellan Brasilien, Uruguay, Paraguay och Argentina är på 7-10 dagar, längre från Brasilien runt Kap Horn till Chile, 14 dagar.

Kryssar gör du med Silversea, Azamara, Princess, Celebrity, Royal Caribbean eller MSC Cruises.

Läs mer här

Den sista orörda kontinenten är ännu mer aktuell med klimatförändringarna och den känsliga naturen. Fascineras av alla pingviner, sälar, albatross och andra fåglar. De stora kryssningsfartygen går också till Antarktis men utan landstigningar. Bäst utforskar du denna kontinent med ett expeditionsfartyg med dagliga äventyrliga landstigningar där du kommer helt nära djur och natur.

Kryssa med Hurtigruten, Silversea Expeditions, Quark Express

Läs mer här

Sugen på att korsa Atlanten? Vi arrangerar seglingar med Star Clippers över Atlanten till Västindien i november, varje år. Resan görs som en Tema/gruppresa med färdledning och genomarbetat program inkl flyg, hotel före/efter kryssning, middagar, utflykter, gemensamma aktiviteter och färdledning. De stora rederierna flyttar varje höst ett antal fartyg från Europa till Karibien eller Sydamerika och samma resa på våren tillbaka till Medelhavet. Priserna är ofta attraktiva och avkopplingen maximal! Kontakta oss för ett personligt förslag.

Flera rederier erbjuder jorden-runt kryssningar, där hela resan från tex Florida via Panama och Söderhavet, Asien, Suez, Medelhavet tar ca 120 dagar. Det går även att vara med på delsträckor. Kontakta oss så tar vi fram ett förlag som passar dina planer.

Kryssa med bl.a. Star Clippers, Silversea, Azamara, Sea Dream, Princess

Läs mer här

  • Ifall vuxen, ange födelsedatum.
Print Friendly, PDF & Email

Du glömmer inte anmäla dig
till vårt nyhetsbrev?