Flodkryssningar

Flodkryssningar

Vi samarbetar sedan många år med två av de mest välrenommerade rederierna som båda har ett stort utbud av kryssningar i Europa och övriga världen:

AMA Waterways har flodkryssningar i hela Europa, men även i Afrika och Sydostasien. Rederiet är ett av de absolut bästa inom flodkryssning med moderna fartyg och högsta kvalitet på mat, dryck, service, underhållning och aktiviteter. Ombord erbjuds det helpension med alla drycker till middagen. Varje dag görs ett eller flera stopp och alla utflykter ingår i resans pris. Fartygen är små och tar endast ca 100-150 gäster i lyxiga dubbelhytter eller sviter, med eller utan balkong. Alla Europas floder finns på programmet liksom Zambesi-floden i Afrika och floden Mekong genom Laos, Kambodja och Vietnam.

CroisiEurope, 40 år i branchen, störst i Europa med en flotta på totalt 41 fartyg. Croisi erbjuder kryssningar på franska floder, floderna Po och Venedig i Italien, Spanien & Portugal och alla större floder i Europa som Donau, Rhen, Mosel. Mer exotiska destinationer inkluderar Mekong, Peru och Volga i Ryssland. Ett annorlunda alternativ är kustkryssning i Adriatiska havet utmed Kroatiens och Montenegro’s kuster samt från Neapel. För dig som vill var på en mindre båt finns 6 moderna flodbåtar som tar endast 24 gäster i 12 dubbelhytter med högsta standard, service och komfort ombord. Du kan välja mellan flodbåtar i Borgogne, Alsace, Provence, Champagne, Garonne och Loire.

European Waterways erbjuder exklusiva hotelpråmar på ett urval av Europas bästa vattenvägar i bl.a Frankrike, Holland, Italien, Skottland, England, Irland. Du bor mycket bekvämt ombord och servicenivån är mycket hög, med all gourmet mat, kvalitetsviner och drinkar inkluderat i priset. Varje båt har tom en egen färdledare som arrangerar dagliga utflykter utmed kanalerna till vingårdar, slott, byar och städer. Besättning ombord består av kapten, kock, färdledare och värdinna/servitör. Ni bor i stora dubbelhytter med luftkonditionering och alla bekvämligheter.

Nyhet!Hitta din kryssning!KLICKA HÄR