MSC Cruises

Om MSC Cruises

MSC Cruises är ett italienskt rederi och alla fartyg är inredda i bästa italienska stil med hög servicenivå. Receptionen är bemannad dygnet runt och hytt-stewarden ser till att du trivs ombord. När det gäller service erbjuder MSC Cruises en europeisk känsla, exklusiv men inte påträngande. Besättningens uppgift är att överträffa dina förväntningar och få dig att njuta i fulla drag. Att rederiet är italienskt avspeglar sig i menyerna men det erbjuds även lokala specilaiteter från de länder vi besöker. Det finns alltid vegetariska rätter och en lättare meny för de som vill äta lite nyttigare mat.

Omgivningarna där du spenderar din semester är av största vikt. Inredningen är anpassad för att skapa lugn och harmoni men även erbjuda känslan av en aktiv semester. Fartygen har smakfulla färger och smarta lösningar. Varje fartyg har sin egen personliga stil men man känner alltid igen sig.

Fartygen är utrustade med toppmoderna träningsanläggningar, SPA-avdelningar och soldäck med pooler. Det finns arrangerade aktiviteter för de som vill delta på detta. Varje kväll anordnas underhållning i fartygets teater och det finns många barer och salonger på fartyget. På flera ställlen kan du dansa till levande musik och diskoteken har öppet långt in på småtimmarna.

På MSC Cruises kommer barnen att uppleva en kryssning fylld av spel och lekar. Personal arrangerar aktiviteter tillsammans med barnen varje dag. Fartygen har barn- och ungdomsklubbar speciellt anpassade för barn barn mellan 3-18 år. Vill du följa med på en utflykt i land tar välutbildad personal gärna hand om barnen under tiden.

Kännetecken

 • Italiensk stil ombord med utmärkt komfort
 • Familjevänligt
 • Hjärtlig gästfrihet
 • Högt miljöbetyg

Huvudkatalog – 2016

msc_broschyr

Den modernaste flottan i världen

Fartygen kännetecknas av klassisk italiensk stil med elegant inredning, modern design och vackra material såsom marmor och Swarovski-kristaller.

Flottan består av 12 fartyg i drift år 2013 och fler är på gång.

I Musica-klassen har 70% av utsideshytterna balkong, och i Fantasia-klassen är det 80%.

MSC Yacht Club

Ombord på MSC Fantasia, MSC Splendida, MSC Divina, MSC Preziosa finns MSC Yacht Club beläget i en egen avdelning ombord där en personlig butler samt en concierge finns tillgängliga dygnet runt. Det är rymliga sviter med flera bekvämligheter, Nintendo Wii-konsol och platt-tv.

Utrymmen som är avsedda för MSC Club-gäster där utsökta rätter och ett brett urval av drycker serveras, allt efter önskemål. Lounge med panoramafönster, privat pool, SPA, solarium och direkt tillträde till SPA-området. Exklusiva tjänster med extra guldkant såsom gratis tillträde till bastu och turkiskt bad, leverans av dagstidning etc.

 

Fantasia-klassen

 • MSC Preziosa – nytt fartyg!
 • MSC Divina
 • MSC Splendida
 • MSC Fantasia

Musica-klassen

 • MSC Magnifica
 • MSC Poesia
 • MSC Orchestra
 • MSC Musica

Lirica-klassen

 • MSC Lirica
 • MSC Opera
 • MSC Sinfonia

MSC Armonia – nyrenoverat 2014

Fartyget har förlängts med 24 meter och byggs om & moderniseras. Några av nyheterna ombord blir fler balkonghytter, en ny vattenpark, utökade restaurangområden, en ny utomhusbuffé på pooldäck samt ett utökat MSC Aurea Spa. För alla barn väntar nya, spännande barnklubbsområden i samarbete med LEGO och Chicco.

Ombord på fartygen erbjuds:

Maten ombord domineras av det italienska köket med regionala specialiteter

Sport – tennis, basket, squash, joggingspår, shuffleboard

SPA och gym finns ombord alla våra fartyg: balinesisk massage, bastu, turkiska bad, bubbelpooler, akupunktur, ansikts- och kroppsbehandlingar, aromaterapi, thalassoterapi, yoga etc.

Skönhetsbehandlingar och andra behandlingar, frisörsalong

Varje kväll nya Broadway-shower i Teatern

Kasinon, diskotek

Internetpunkt, bibliotek, F1-simulator, 4D-biograf, taxfree-shop

Vattenpark: pooler (vissa under tak), vattenrutschbanor

Medelhavet året runt med destinationer som Kanarieöarna, Balearerna, Marocko, Spanien, Italien, Turkiet och den grekiska övärlden

Nordeuropa med de baltiska huvudstäderna, de norska fjordarna, Nordkap och Island

Namibia, Senegal, Sydafrika, Moçambique och Indiska oceanen med Mauritius, Réunion och Madagaskar

Karibien och Antillerna

I Sydamerika går rutterna till Brasilien, Argentina och Uruguay

Mediterranean Moments

Print Friendly, PDF & Email

Du glömmer inte anmäla dig
till vårt nyhetsbrev?