Östra Karibien

Flesta kryssningsfartyg som seglar till östra Karibien avgår från Florida. Om du vill ha mindre tid till sjöss och mer shopping och möjligheter att gå till fantastiska stränder, då en Östra Karibien det som passar dig.

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Ifall vuxen, ange födelsedatum.

Passar dig som gillar…

  • Sol & bad
  • Snorkling
  • Shopping
  • Naturupplevelser

Nassau, Bahamas

Historiska landmärken, butiker, fina stränder och ett stort urval av aktiviteter till lands och till sjöss. Ön är i dag självständig, men påminnelser om det brittiska arvet finns överallt. Studera kolonialtidens historia på en tur med häst och vagn.

CocoCay, Bahamas

CocoCay är en praktfull ö som bara är tillgänglig för Royal Caribbeans gäster. Vandra på naturstigarna, åk jetski längs kusten eller ta livet med ro på en av de praktfulla, vita sandstränderna.

St. John’s, Antigua

St. John’s, huvudstaden på Antigua, är en fascinerande labyrint av smala gator och gränder som sträcker sig från det hektiska hamnområdet, med spännande barer och caféer, upp till de silverglittrande spirorna på St. John’s-katedralen.

St. Thomas, Jungfruöarna, USA

St. Thomas har varit en tullfri hamnstad sedan passadvindarna förde skonerter och klipperskepp hit för länge sedan. De gamla lagerbyggnaderna i huvudstaden Charlotte Amalie som en gång rymde silke, vapen och guld innehåller i dag många olika butiker som säljer mer moderna skatter.

San Juan, Puerto Rico

De pastellfärgade husen, smidesbalkongerna och de smala gatorna i San Juan står i stark kontrast till stadens moderna och till synes outtömliga energi.Utanför staden ligger den frodiga regnskogen El Yunque, där du kan hitta sällsynta och exotiska fåglar och växter.

Philipsburg, St. Maarten

Den unika karibiska ön St. Maarten styrs av två självständiga stater. De nederländska och franska regimerna har varit skilda åt sedan 1648. Även om de båda öhalvorna är olika har förhållandet mellan dem alltid varit harmoniskt. Den nederländska huvudstaden Philipsburg är ett handelsparadis med ett otroligt urval av butiker längs stenlagda gator och smala gångar. Soldyrkare kan välja mellan 36 vackra, vita sandstränder.