MSC Seaview – Medelhavets nyaste fartyg sommaren 2018!

Comments off 2320 Views4


 

Nu i december invigs MSC Seaside i Karibien, det första av två fartyg som erbjuder en unik havsnära upplevelse med ett promenaddäck runt nästan hela fartyget. Redan i juni 2018 kommer systerfartyget MSC Seaview göra sin första kryssning och hon blir då det nyaste fartyget i Medelhavet.

 

Under hela sommaren kommer MSC Seaview göra 7-nätterskryssningar i västra Medelhavet. Med start i Barcelona kryssar hon vidare till franska Marseille och sedan till italienska Genua, Neapel och Sicilien innan hon avslutar med Malta. En populär rutt som redan nu har bokats över förväntan. För stora sällskap och familjer rekommenderar vi att ni bokar i god tid då familjehytterna bokas upp snabbt – speciellt på våra nya fartyg.

 

MSC Seaside och Seaview är bara två av alla nya, spännande fartyg som är på gång, och de två som har en helt ny fartygsdesign som utlovar en riktigt härlig kryssningsupplevelse!

 

 

 

 

Kryssa på Medelhavets nyaste fartyg

MSC Seaview gör sin första kryssningssäsong i västra Medelhavet där hon ger semesterfirare chansen att uppleva regionens guldkorn på ett helt nytt sätt.

 

Rutten tar gästerna till vackra hamnstäder i fyra olika länder där vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som ger gästerna tillfälle att upptäcka allt regionen har att erbjuda.

 

Läs mer om priser och datum i bifogad PDF.

  Fartyget

Med sin helt nya design är Seaside-klassens fartyg utformade för att göra det mesta av upplevelsen till havs. Med ett promenaddäck som går nästan runt hela fartyget så lågt som däck 9 får gästerna den där unika känslan av att vara nära havet. Inte något annat fartyg erbjuder heller så många utrymmen utomhus som MSC Seaview! Inte bara poolområdet utan flera restauranger, barer och caféer är placerade utomhus för att låta alla njuta av sol och värme under hela tiden ombord.

 

  Boende

MSC Seaview erbjuder flera helt nya typer av hytter och sviter såsom familjehytter i två våningar och balkonger med egen bubbelpool. Ombord finns även det nya konceptet ”Beach Condo” som innebär stor uteplats med plats för solstolar.

 

MSC Yacht Club

Med helt ny utformning av Yacht Club området så har vi ytterligare förbättrat vårt lite lyxigare kryssnings-alternativ.

 

MSC_SEAVIEW_FACT_SHEET

MED 2018 MSC_MSC_Seaview_SEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email