Boka sommarens Medelhavskryssning – All Inclusive och WIFI ingår!

Comments off 1083 Views0


Boka sommarens Medelhavskryssning innan 31/5 – All Inclusive och WIFI ingår!

Det är hög tid att boka sommarens kryssningar och som ni vet har vi många fina kryssningar både i östra och västra Medelhavet. Boka innan 31/5 2018 och All Inclusive dryckespaket samt WIFI-paketet Surfer ingår! Detta gäller både Cruise Only och Fly & Cruise från våra huvudhamnar Barcelona, Rom, Genua och Venedig.

Läs mer om kampanjen och kryssningarna i PDF:erna till höger, där vi har plockat ut de två populäraste rutterna i östra respektive västra Medelhavet.

Västra Medelhavet – Nytt fartyg MSC Seaview!
MSC Seaview, systerfartyget till MSC Seaside, gör sin premiärtur i början av juni och kryssar sedan varje fredag från Barcelona till Marseille, Genua, Neapel, Taormina på Sicilien och Malta. Liksom MSC Seaside erbjuder fartyget massor av aktiviteter och havsnära upplevelser!

Östra Medelhavet – välj mellan flera olika rutter!
I östra Medelhavet har vi inte mindre än fyra fartyg som kryssar från Venedig varje vecka. Förutom MSC Poesia och MSC Lirica kryssar även MSC Sinfonia och MSC Musica bland de pittoreska grekiska öarna med stopp i bl.a. Dubrovnik och det lite mer okända Albanien. Det finns alltså många rutter att välja på.

Print Friendly, PDF & Email