horizon_4_-_exterior-gallery-1160x530

Passa på att uppleva Europas vackraste vattenvägar

Med kanalbåt i Europa

Poseidon Travel har i 25 år arrangerat resor på Europas kanaler. Att färdas på kanalen är ett lugnt och behagligt sätt att semestra på och ingen tidigare båterfarenhet eller liscens krävs. Skulle du behöva en hjälpande hand längs vägen är basens servicepersonal bara ett telefonsamtal bort. Båtarna är lättnavigerade och tar 3-12 personer beroende på båt. Farten är i behagliga 4-5 knop (7-9 km/timme) och du behöver inte fundera på tidvatten, sjögång eller stormar. Stanna till var och när du vill, passera vackra slussar, ät ombord eller på lokala restauranger i de byar och städer som ni passerar. Det här är en semesterform som passar alla – barnfamiljer, generationsresa, ett sällskap av vänner, företagsresan eller par. Båtarna är fullt utrustade med lakan och handdukar och en kanalguide med tips på sevärdheter längs vägen. Detta är ett underbart avkopplande sätt att utforska Europas vattenvägar på – småskaligt och helt i din egen takt.

Le Boats 2020 broschyr finns att beställa

Beställ ditt exemplar av vår nya broschyr för 2020 här

Nyheter för 2020

  • Den nya serien “Horizon” toppas av 5 hytters-versionen som nu även finns i Holland, floden Lot, Nivernais/Loire, Irland, Canal du Midi, Alsace och Bourgogne. Flera nya Horizon 1 och Horizon 2 finns nu även i Kanada.
  • Uppgradering av äldre modeller görs kontinuerligt. Fokus inför 2020 har varit våra populära Mystique och Royal Mystique där mycket av utrustning har bytts ut mot det senaste.

*** Kampanj september-oktober 2020*** (boka senast 30/9 2020)

  • 20% rabatt i Frankrike för båthyra min. 3 nätter (exkl. Horizon)
  • 10% rabatt för båthyra min. 3 nätter (exkl. Horizon). Gäller samtliga destinationer
  • 10% rabatt  för båthyra av Horizon min. 3 nätter

Rabatterna gäller samtliga av Le Boats destinationer om ej annat angivits ovan. Rabatterna kan kombineras med andra rabatter som t ex familjerabatt etc.

 

Paketpris färjebiljett med bil och kanalbåt för 4 personer

Passa på att ta med goda vänner eller familjen på en härlig kanalbåtsresa i Tyskland, Holland eller Belgien. Just nu till extra förmånliga paketpriser där vi inkluderar färjebiljett för bil Helsingborg-Helsingör + Rödby- Puttgarten tur/retur, 7 nätter med kanalbåt för 2 vuxna och 2 barn inkl. självriskförsäkring och slutstädning. Inget förarbevis eller tidigare erfarenhet krävs. Efter genomgång av båten är det bara att ge sig iväg på äventyr.

Indikationspris  Tyskland totalt från: 14 195 SEK

Indikationspris Holland totalt från: 15 670 SEK

Indikationspris Belgien totalt från: 14 810 SEK

 

Läs mer om våra Kanalresor