horizon_4_-_exterior-gallery-1160x530

Passa på att uppleva Europas vackraste vattenvägar

Med kanalbåt i Europa

Poseidon Travel har i 25 år arrangerat resor på Europas kanaler. Att färdas på kanalen är ett lugnt och behagligt sätt att semestra på och ingen tidigare båterfarenhet eller liscens krävs. Skulle du behöva en hjälpande hand längs vägen är basens servicepersonal bara ett telefonsamtal bort. Båtarna är lättnavigerade och tar 3-12 personer beroende på båt. Farten är i behagliga 4-5 knop (7-9 km/timme) och du behöver inte fundera på tidvatten, sjögång eller stormar. Stanna till var och när du vill, passera vackra slussar, ät ombord eller på lokala restauranger i de byar och städer som ni passerar. Det här är en semesterform som passar alla – barnfamiljer, generationsresa, ett sällskap av vänner, företagsresan eller par. Båtarna är fullt utrustade med lakan och handdukar och en kanalguide med tips på sevärdheter längs vägen. Detta är ett underbart avkopplande sätt att utforska Europas vattenvägar på – småskaligt och helt i din egen takt.

Le Boats broschyr finns att beställa

Le Boat har inte tryckt några kataloger för 2021 men beställ gärna ditt exemplar av broschyr för 2020 här

Nyheter

  • Den nya serien “Horizon” toppas av 5 hytters-versionen som nu även finns i Holland, floden Lot, Nivernais/Loire, Irland, Canal du Midi, Alsace och Bourgogne. Flera nya Horizon 1 och Horizon 2 finns nu även i Kanada.
  • Uppgradering av äldre modeller görs kontinuerligt. Fokus inför har varit våra populära Mystique och Royal Mystique där mycket av utrustning har bytts ut mot det senaste.

*** Kampanj juni 2021*** (boka senast 30/6 2021)

  • 25% rabatt juni. Frankrike, Holland och Belgien
  • 15-20% rabatt juli-oktober. Frankrike, Holland och Belgien
  • 20% rabatt juni. England ochn Irland
  • 15% rabatt juli och oktober. Tyskland, England och Irland
  • 10% rabatt augusti-september. Tyskland, England och Irland

Läs mer om våra Kanalresor