Poseidon Tema / Eskadersegling

Poseidon Tema / Eskadersegling

Poseidon har under de senaste 20 åren arrangerat ett stor antal egna tema/eskaderseglingar i hela världen. Ofta har vi gjort resorna i samarbete med Svenska Kryssarklubben, olika seglingstidningar och lokala båtklubbar. Kännetecknande för dessa seglingar är att vi alltid gör noggrann research i seglingsområdet, planerar researrangemang och seglingsrutten noga och försöker hitta ett tema som gör resan unik. En stor fördel med våra arrangemang är att du inte behöver hyra en egen båt. Du bokar helt enkelt en egen hytt för en eller två personer och delar på sysslor och segling ombord med andra trevliga seglare. Vi har erfarenheten hur man gör detta på ett sätt så att alla känner sig delaktiga, vilket ger trevlig gemenskap och sammanhållning ombord. På dagarna sköter varje båt sig själv innan gemensam ankring  sker på kvällen. Vi har egen rese- och eskaderleding och ibland, speciellt i tropiska farvatten, en lokal skeppare ombord på ledarbåten.

Genomtänkta program, kunnig reseledning och nya vänner för livet

testkontakt

Ditt namn (obligatorisk) Din e-post (obligatorisk) Ämne Ditt meddelande

Resmål

Resmål Besök vår respektive destinationssida nedan. Notera att du kommer [...]

Söderhavskärlek 2020, 24/3 – 14/4

Söderhavskärlek, 24/3 - 14/4, 2020 Eskadersegling i Sällskapsöarna 7:e resan [...]

SHE CAPTAIN eskadersegling i Västindien, 13 – 27/3 2020

She Captain of the Caribbean seglar i Västindien – St Lucia, St Vincent och Grenadinerna med Tobago Cays, Mustique och de andra öarna är verkligen Mekka för seglare!

Rederier

Royal Caribbean MSC Cruises Celebrity Cruises Star Clippers Princess Cruises [...]

SHE CAPTAIN eskadersegling i Grekland, 12 – 19/10 2019

Häng med på en oförglömlig seglingsvecka med SHE CAPTAIN och Dream Yacht Charter! Tillsammans upplever vi det bästa från den kroatiska skärgården och träffar nya vänner.

konotestNyårskryssning med Star Clipper, Singapore – Phuket, 27/12-6/1 2019/20

Följ med oss på en spännande segelkryssning med Star Clipper i Sydostasien. Under sammanlagt 10 dagar får vi uppleva unika platser och miljöer i Singapore, Malaysia och Thailand.

PÅ KRYSS, eskadersegling till Montenegro, 21 – 28/9 2019

Poseidon Travel AB arrangerar ännu en eskadersegling för Kryssarklubbens medlemmar. Den här gången med kurs mot det vackra och spännande landet Montenegro.

Kasta loss i Italien, Rom – Amalfi-kusten – Rom, 27/9 – 5/10 2019

Välkommen ombord på Royal Clipper, världens största femmastade fullriggare, för en resa till de vackraste av alla romantiska öar och kustområden söder om Rom.

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD