Segelkryssning

Segelkryssning

Känner du inte för att hyra en egen båt, eller föredrar du att dela båt med andra men vill ha tryggheten med en skeppare och service ombord? Då är segelkryssning eller cabin charter ett perfekt alternativ för dig.

I Kroatien har vi under sommaren ett antal båtar som varje vecka seglar med skeppare ombord. Du reser ensam eller tar med en vän och får en egen hytt på båten som är 40-50 fot och tar 6-8 gäster ombord. Din skeppare kan seglingsområdet och har planerat en trevlig rutt. Flygresa, transfer samt frukost och lunch ingår. Ombord hjälper man till med alla sysslor från segling (efter förmåga) till matlagning och förtöjning.

Du kan boka våra segelkryssningar i Kroatien genom sökmotorn här uppe till vänster på sidan.

I övriga världen har vi ett stort antal större båtar, ofta katamaraner ca 50-80 fot med plats för 8-20 gäster samt skeppare och kock (och på de största båtarna även deckhand) som ansvarar för segling och mat ombord. Du bokar en egen hytt för 1-2 personer och njuter hela dagarna av nya öar, upplevelser och blir serverad härlig mat och dryck. Helpension ingår, i vissa fall även drycker. Seglingarna är på 4, 7 eller 10-11 dagar i bl.a. Korsika, Bahamas, Kuba, Jungfruöarna, St Martin, Martinique, Grenada, Thailand, Bali, Maldiverna, Mauritius, Seychellerna och Tahiti.

Läs mer under Dream Yacht Charter / Segelkryssning

Våra destinationer

Besök vår respektive destinationssida nedan. Notera att du kommer hamna på dreamyachtcharter.nu som är vår samarbetspartner.