She Captain

Dream Yacht Charter ny ambassadör till She Captain

Dream Yacht Charter – världens största båtuthyrningsföretag – är ny ambassadör till det kvinnliga seglings- och båtnätverket She Captain. Samarbetet ger nätverkets medlemmar unika möjligheter att segla i världens bästa farvatten och här hemma i Sverige.

Nätverket She Captain vill vara en aktiv del i att förändra rollerna till sjöss. De verkar för att få fler kvinnor att känna sig bekväma med att ge sig ut på sjön med en besättning som kan mindre än de själva.

Mer mod och jävlaranamma!

She Captain arrangerar kunskap och peppträffar. Skriver artiklar och krönikor. Arrangerar eskadrar och allmänt hålligång för att få upp temperaturen till sjöss.

Nu inleder She Captain ett samarbete med Dream Yacht Charter och Poseidon Travel AB för att erbjuda nätverkets medlemmar enklare tillgång till båtar och seglingsupplevelser runt om i världen.

NYHET – extra båt till vår eskader i oktober, några platser kvar!

Vår första eskader blev snabbt fulltecknad med 5 båtar och 40 deltagare, kul! Vi har nu lagt till ytterligare en båt, så att alla kan komma med. Ring idag om du vill med!

Läs mer på She Captains hemsida och på Facebook

Mer info och biljetter bokar du här

Dream Yacht Charter har mer än 1 000 båtar på 50 destinationer i världens bästa seglingsområden.

– Vi valde Dream Yacht Charter för att de ville gå steget länge i ett samarbete och faktiskt vara en del i att skapa möjligheter för kvinnor att komma ut på sjön, utan att ha sitt eget vinstintresse överst på agendan. De ville verkligen vara en del av den förändring vi driver, säger Anna Mourou grundare av She Captain.

Samarbetet kommer innebära förmånliga priser på båthyror, speciella eskadrar men även rena kurser och övningstillfällen där Dream Yacht Charter helt sponsrar med båt. Tillsammans kommer vi även finnas på plats på Allt får Sjön den 8 Mars samt på She Captains speciella tillställning Kick Ass Meet Up den 11 Mars samt under ÅF Offshore Race.

– Jag blev väldigt imponerad av det arbete She Captain gör och det affärsmässiga driv som finns i nätverket. Jag har själv länge sett den ojämställda fördelningen som finns i rollerna på sjön och känner mig glad att få en möjlighet att aktivt kunna få göra något för att förändra det, säger Lars Linderot, VD Dream Yacht Charter Scandinavia/Poseidon Travel AB.

Avtalet ger She Captain medlemmar olika förmåner och erbjudanden:

– Tillgång till alla charterdestinationer, hjälp med researrangemang och rabatter (ange She Captain vid förfrågan/bokning)

– Årliga eskaderseglingar i Medelhavet och tropiska destinationer. Läs mer om vår sensommar eskader i Kroatien.

  • Speciella She Captain erbjudande på utvalda resor
  • She Captain Golden Ticket, en She Captain får varje år en fribiljett till en eskader
  • Möjlighet till korthyra av båt i Stockholm (Lidingö), 20% rabatt för sista-minuten bokningar (tidigast 7 dagar före)
  • Möjlighet till kursverksamhet och övning ombord på Dream Yacht Charter båt.
  • Exklusiva erbjudanden för medlemmar som vill köpa och äga en egen charterbåt.

Läs mer

Kommande She Captain-resor

Nyheter från Poseidon Travel

Print Friendly, PDF & Email

Du glömmer inte anmäla dig
till vårt nyhetsbrev?